Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (31 Mart 2019 Pazar)
        • 1

          Ay Kova burcunda. Mars İkizlere ilerledi. Özgürlüklere vurgunun arttığı, çatışmaların yaşanabileceği bir gündeyiz. Gün boyu temkin önemli. Seçimlerde; yerelleşmenin ağırlık kazandığı bir dönemde halkın tercihini adaylar belirleyecek. Merkür’ün Neptün ile kavuşumu sebebiyle gerçeklikten kopuk düşünceler, yanlış anlaşılmalar yoğunlaşacaktır. Venüs Balık burcunda; manevi duygularla hareket artacak, seçmenin özlemleri ile alışkanlıkları çelişecek, rol model olarak algıladığı adaylara sempatisi artacaktır. Son saate kadar seçmenin yargısının netleşmediğini gösteren işaretler var. Seçim sonuçları ile halkın bölgesel farklılıklara dayalı ihtiyaçları iyice açığa çıkacak, sivil toplum kuruluşları ve yeni sosyal organizasyonların gelişimine duyulan talep belirginleşecektir. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

          Günün rengi: Gümüş Gri

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu ilişkiler alanında süren belirsizlik bakış açınızın değişmesi için sizi zorluyor olabilir. Yenilenme arzunuz değer yargılarınızla çatışabilir. Toplumsal konulara geniş açıdan bakmak faydalı olur.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Toplumsal konularda hassas tutumlar sergileyebilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı kendi içinizde çözmeye gayret edin. Yaratımlarınıza, sanatsal faaliyetlere odaklanıp içsel keşfe çıkmak faydalı olur.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu ilişkilerde değer ve güven duygusunun önemine vurgu artıyor. Desteklenme arzunuz yüksek. Öfkeli tutumlar ve sert söylemler artabilir, inanç çatışmalarına girişmemek faydalı olur.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Dogmatik, muhafazakar tutumlarınız açığa çıkarken, aşırı hassas olabilirsiniz. Farklı bilinç düzeylerini anlamak önemli. Objektif tutumlar, dengeli yaklaşımlar faydalı olur.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Hem kişisel hem de profesyonel ilişkilerde temkin önemli. Sosyal çevrede tartışmalar olası. Büyük resmi görmek olaylara bakış açınızı değiştirebilir. Gün boyu sabır sınavları olası.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Özgüven artışı, değerinizin anlaşılması ihtiyacı söz konusu. Başkalarına faydalı olma arzunuz zihinsel çatışmalar nedeniyle sonuç vermeyebilir. Hayatın ritmini unutmadan denge ve uyum içinde olun.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu yön belirleme, gidişatı anlama hassasiyetiniz stres yaratabilir. Yönsüzlük ve huzursuzluk duygusuna teslim olmayın. Değerinizin anlaşılması ihtiyacınız pekişiyor. Huzurlu ortamlarda bulunmaya gayret edin.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Birikmiş duygular açığa çıkarken sert ifadelerden kaçınmak faydalı olur. Olaylara yukardan bakmak büyük tabloyu görmek, farklı bilinç seviyelerinin farkına varmak tepkilerinizi yumuşatabilir.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          İlişkiler alanında hassasiyetler yaşanabilir. Yön belirleme arzunuz yüksek ancak koşullardaki belirsizlik sizi sıkabilir. Gün boyu tepkisel tutumlar sergileyerek kendinizi ve etrafı zorlamaktan kaçının.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu yaratıcılığınızın kısıtlandığı hissiyle zorlanabilirsiniz. Sinirsel gerginlik sağlık hassasiyetlerine yol açabilir. Doğru bildiklerinizi ifade ederken söylemde seçicilik, ruh beden dengesini korumak önemli.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gün boyu güç ve kontrol duygularınız yüzeye çıkabilir. Bu duyguların altında yatan gerçek arzularla yüzleşin. Aksi durumda olayların size rağmen geliştiği inancıyla zorlanabilirsiniz. Öfke patlamalarının günü gölgelemesine izin vermeyin.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Geçmişi ve hassasiyetleri tetikleyen olaylar yaşanabilir. Manevi değerlerin öne çıktığı kendinizi bir gruba ait hissetme arzunuzun yoğun olduğu bir gündesiniz. İç rehberliğinize ve doğrularınıza kulak verin.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa