Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (12 Temmuz 2019 Cuma)
        • 1

          Sabah çok erken saatlerde akrepteki Ay ve oğlaktaki Plüton arasındaki açı, zengin duygular doğuracak. Maceracı ve cesaretli olacağız. Bu da seyahate olan ilginin artması anlamına gelecek. Akşama doğru Ay, yay burcuna giriyor. Bu da tutkulu ve ateşli hissetmenize sebep olacak. Bugün huzursuz bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Yay burcundaki Ay’la birlikte eğitim için en iyi önkoşullar ortaya çıkar. Yüksek öğretim gibi konularla ilgilenenler derin bilgiyi deneyimleyecektir.

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Sadece sıradan sorumluluklarla uğraşmak zorunda olmanız, bunu yaparken eğlenemeyeceğiniz anlamına gelmez! Yaratıcılığınızın bugün size yol göstermesine izin verin; eğlenceli kombinasyonlar, olağandışı düzenlemeler ve günün daha hızlı ilerlemesine yardımcı olacak ilgi çekici fikirler kolayca ortaya çıkacaktır.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Ailenizde birileri kendinize farklı bir şekilde bakmanıza neden olan bir yaşam değişikliği geçiriyor. Bu deneyimin eğitici yönünü benimseyin ve duygularınıza fazla kapılmamaya çalışın. Ailenizle bağlarınız arzu ettiğinizden daha esnek, ancak her geçen gün gittikçe daha sıkılaşacak.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Aşırı yüklenmiş bir programınız olduğu için endişelenmenize gerek yok, yeter ki doğru planlama yapın. Gününüzün geri kalanını organize etmek için oturduğunuzda, öğleden sonra daha fazla boş zaman oluşturmanın birkaç kolay yolunu da göreceksiniz.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Önünüzde bir duvar çıktı diye yolculuğunuz sona ermiş değil. Hedeflerinize bağlı kalın ve ilk sorun belirtisinde durmayın. Size yardım etmesi için başka bir kişinin size katılmasını düşünmeyin. Bugün karşılaştığınız engeller ne olursa olsun eğlenceli, eğitici ve üstesinden gelmesi kolay olacaktır.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız doğru gündesiniz. Yeni başlangıçlar için güçlü bir noktadasınız, yaşamınıza yeni fikirleri dahil edeceksiniz. Bir şeyleri farklı görüyorsunuz ve yeniliklere izin vermek için mükemmel bir zaman.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün, yaşamınızdaki odaklanma, ilişkileriniz üzerinde olmaya devam etmeli. Özellikle, bu bir uzlaşma yapmak ve biriyle daha iyi bir geleceğe yüzünüzü dönmek için harika bir gün. Geçmişteki kırgınlıkları terk etmek kolay olacak. Ne hissettiğinizin iyi kısımlarına ve gelecek için daha büyük olasılıklara odaklanmaya devam edin.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Keskin görüşünüz, bugün yaşamınızdaki birileri için olumlu bir dönüm noktası yaratabilir; bu nedenle bir durum hakkında fikriniz istendiğinde, objektif olun. Hislerinizi çok fazla işin içine katmayın, çünkü hisleriniz durumunuza çok fazla öznellik katabilir.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Grubunuzdaki rolünüz daha büyük ve daha önemli hale geliyor, şu an herkesin etrafında döndüğü merkez sizsiniz. Bu, kendinizi başkalarının mutluluğundan sorumlu olduğunuzu düşünmenize neden olabilir, ancak buna direnmeye çalışmalısınız. Diğer insanlara önderlik etmeleri ve işleri ilerletmeleri için ilham vermeye çalışın.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kabul edilemez bir duruma tanık olduğunuzda, birisini koruma dürtünüz bugün daha da güçlenecek. Duruma nasıl yaklaştığınıza dikkat edin ve duygularınızın sizi yönetmesine izin vermemeye çalışın. Doğru zamanda söylenmiş bir kelime, her şeyden daha fazlasını ifade edecektir.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Tıpkı bir trafik memuru gibi, bugün tüm eylemlerin ortasında olacaksınız. İnsanları gitmeleri gereken yerlere yönlendirmek ve genel bir düzen duygusu yaratmaya yardımcı olmak zor olacaktır, ancak bu evrenin sizin için hazırladığı bir zorluk, bu yüzden endişelenmeyin. Çok desteğiniz var ve birçok kişi sizi başarılı görmek istiyor.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Şimdilik mümkün olduğu kadar yükseğe tırmandınız, bu yüzden daha ileri gitmeyi bırakın. Bir ilişkiye, bir okul projesine ya da bir iş teslim tarihine odaklanmış durumdasınız, ama bugün zirveye son bir adım atmanın zamanı değil. Kontrolünüzün dışındaki koşullar yolun geri kalanını devralacak.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Detaylar! Bugün etrafınızda dolaşan gerçekler ve rakamlar beyninizde bir vızıltı yaratabilir. Deneyimli birinden tavsiye alarak kendinizi stresten kurtarın. Uygun olduğunuzda yenilgiyi kabul edin ve yardım istemek sizi çok utandırdığı için kötü sonuçlara katlanmayın.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa