Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Taksim meydanı'nda taksici dehşeti, TAKSİMİN GÖBEĞİNDE KAVGA, TAKSİCİLERİN SOPALI DEMİR ÇUBUKLU KAVGASI

        Taksim Sıraselviler Caddesinde dün saat 18.30 sıralarında meydana gelen kavga iddiaya göre şöyle gelişti; ticari araç sürücüsü Nedim B. aracıyla Sıraselviler caddesinden meydan istikametinde giderken, karşı yönden gelen Mustafa Kemal Marangoz'un kullandığı araçla karşı karşıya geldi. Nedim B. ve Marangoz arasında yol verme tartışması yaşandı. Ticari araç sürücüsü Nedim B. kendisinden yol isteyen Marangoz'a yol vermeyerek ilerlemek istedi. Kendisine yol vermeyen Nedim B.'ye sinirlenen Marangoz aracından inerek Nedim B.'yle tartışmaya başladı. Tartışmaya çevredeki ticarilerde karışarak bir anda tansiyon yükseldi.

        DEHŞET ANLARI KAMERADA

        Tansiyonun yükselmesiyle Marangoz diğer ticari araç sürücülerinin tekmeli, sopalı saldırısına uğradı. Kameraya yansıyan görüntülerde, ismi öğrenilemeyen taksi şoförü aracının bagajını açarak sopa çıkarıyor. Daha sonra Marangoz'a doğru yürüyor. Kalabalığı aşan sopalı adam tüm gücüyle Marangoz'a vuruyor. Aynı anda Evren T. isimli başka bir ticari araç sürücüsü de koşar adımlarla gelerek elindeki sopayı var gücüyle Marangoz'un kafasına defalarca vuruyor. Bir anda neye uğradığını şaşıran Marangoz'un yüzü ve kafası aldığı sopa darbeleriyle kanlar içinde kalıyor. Evren T.'nin elinden düşürdüğü sopayı alan ve kafasından yaralanan Marangoz, kendisine saldıranları kovalamak isterken araya vatandaşlar giriyor.

        OLAYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ MÜDAHALE ETTİ

        O sırada Taksim Meydanda bir eylem takip eden Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım hemen olay yerine gelerek kavgaya müdahale etti. Diğer polis ekiplerini de gelmesiyle göz altına alınan 5 kişi ifadeleri alınmak üzere Taksim Polis Merkezine götürüldü. Kafasından ağır darbe alan ve kanlar içinde kalan Marangoz ise bir araçla Taksim İlk Yardım hastanesine götürüldü. Ameliyata alınan Marangoz?un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa