Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kadıköy-Kaynarca hattında son bir hafta | Son dakika haberleri
        • 4

          Bir hafta içinde açılacağı belirtilen Kartal-Kaynarca arasındaki 4.4 kilometre uzunluğundaki hat sayesinde Kadıköy’den Kaynarca’ya ulaşımın süresi 35 dakikaya düşecek.

        • 5

          Hat üzerinde sırasıyla Yakacık, Adnan Kahveci, Pendik ve Tavşantepe istasyonları hizmet verecek.

        • 6

          Metro hattının Marmaray ve metrobüs bağlantısı sayesinde Taksim, Atatürk Havalimanı gibi merkez bölgelere kesintisiz ulaşım sağlanacak.

        • 7

          Kaynarca’dan (Tavşantepe) Sabiha Gökçen Havalimanı’na uzanacak diğer metro hattının çalışmaları da devam ediyor.

        • 8

          Bu hattın tamamlanmasıyla da Kadıköy’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na kesintisiz ulaşmak mümkün olacak.

        • 9

          Yapımı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 7.4 kilometre uzunluğundaki hat üzerinde dört istasyon bulunacak.

        • 10

          Ayrıca hat Kartal-Kaynarca ile sınırlı kalmayacak. Tuzla’ya kadar uzatılacak hattın ihalesinin de yapıldığı belirtildi.

        • 11
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa