Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp cep telefonunda katilin izini sürüyorlar
        • 1

          Can HACIOĞLU / GAZETE HABERTÜRK

          Eskişehir’de ormanlık alanda boğularak öldürülmüş halde bulunan 17 yaşındaki Kader Kaya’nın katil ya da katillerinin bulunması için jandarma ve polis ortak çalışma başlattı.

        • 2

          En son perşembe akşam saatlerinde Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki MOBESE kameralarınca görüntülenen fotomodellik yapan Kaya’nın çantası ve gözlüğü bulunurken, kayıp olan cep telefonunun katil ya da katiller tarafından gasp edildiği sanılıyor.

        • 3

          MOBESE KAYITLARI İNCELENİYOR

          29 Temmuz Cuma günü saat 07.00 sıralarında Odunpazarı İlçesi Kanlıpınar Mahallesi Çamlık mevkiindeki ormanlık alandan geçen vatandaşlar bir kızın cesedini görüp durumu jandarmaya bildirdi.

        • 4

          Ceset otopsi için Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan araştırmada boğularak öldürülen genç kızın 17 yaşındaki Kader Kaya olduğu belirlendi. Ayrıca Kader Kaya'nın ağzına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bez parçaları sokulduğu, bunun da nefessiz kalarak ölümüne yol açmış olabileceği belirtildi.

          Kızın ailesinin Çifteler İlçesi’nde yaşadığı tespit edildi.

        • 5

          Fotomodellik yaptığı, iş görüşmesi için evden ayrıldığı belirtilen Kaya’nın katil zanlısı ya da zanlılarının kimliğinin belirlenip yakalanması için jandarma ve polis ekipleri ortak çalışma başlattı.

        • 6

          Cesedin bulunduğu yere 2 kilometre mesafede genç kızın güneş gözlüğü ve çantası da bulundu. Kaya’nın kayıp olan cep telefonunun katil ya da katiller tarafından gasp edildiği ihtimali değerlendiriliyor. Genç kızın boğulduktan sonra bölgeye atıldığı da düşünülüyor.

        • 7

          MOBESE kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri Kaya’nın perşembe günü akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi’nde dolaşırken kamera görüntülerini belirledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa