Survivor'dan mahkemeye!
Sunucu Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin davada oyuncu Tolga Karel ile manken Senem Kuyucuoğlu'nun tanık olarak dinlenmesine karar verildi
ABONE OLSunucu Defne Joy Foster'ın evinde hayatını kaybettiği Kerem Altan hakkında "yardım yükümlülüğünü yerine getirmemek suretiyle ölüme neden olmak" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 6. duruşması görüldü.
"DAVANIN SEYRİ DEĞİŞEBİLİR"
Anadolu 36. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Kerem Altan katılmazken, müşteki Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster ve eşi İlker Yasin Solmaz'ı avukatları temsil etti. Duruşmada söz alan İlker Yasin Solmaz'ın avukatı Ayşegül Mermer, uyuşturucu tedavisi gören manken Senem Kuyucuoğlu'nun bir televizyon programında "Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin konuşsam yer yerinden oynar" sözünü sarf ettiğini belirterek, "Foster'ın ölümüne ilişkin Senem Kuyucuoğlu'nun bilgisi vardır. Oyuncu Tolga Karel ise olay günü Foster'ın yanındaydı. Olaya ilişkin bilgisi olduğu düşüncesindeyiz. Bilgiler davanın seyrini değiştirebilir. Tanık olarak dinlenilmelerini talep ederiz" dedi.