Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

KARAMAN’da adı açıklanmayan 31 yaşındaki inşaat işçisi, oynadığı 2 liralık Spor Toto kuponı ile milyoner oldu. 3 talihlinin bildiği 3 milyon liralık büyük ikramiyeden payına düşen 1 milyon lirayı banka aracılığıyla aldığı belirtilen Karamanlı tahlinin il dışında olduğu öne sürüldü.

31 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasındaki Spor Toto’da 3 milyonluk büyük ikramiyeyi, oynanan 15 maçın tamamının sonucunu bilen 3 talihli paylaştı. Talihlilerden birinin Karaman’da oturan ve adı açıklanmayan bir inşaat işçisi olduğu ileri sürüldü.

’İHTİYAÇ SAHİBİ BİRİSİYDİ’

İkramiyenin oynandığı iddaa bayi sahibi Mustafa Çelen, Karamanlı talihlinin 2 liralık kupon oynadığını kaydetti. Talihlinin banka aracılığıyla ikramiyesini aldığını belirten Çelen, şunları söyledi:

”Büyük ikramiye Karaman, Gaziantep ve İstanbul’daki 3 talihliye çıktı. Karamanlı talihlimiz sessiz bir insandı. Zaman zaman gelir, 1- 2 liralık kupan oynar giderdi. Son olarak 2 liralık kupon oynamıştı. 15 maçın hepsini bildiği için brüt yaklaşık 1 milyon 39 bin lira, vergi kesintisiyle birlikte de yaklaşık 935 bin liranın sahibi oldu. Kendisi adına mutluluk duyduk. Çünkü gerçekten ihtiyaç sahibi birisiydi.”

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ