Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Yazar Orhan Pamuk'un Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanmasının ardından bugüne kadar yayımlanan dokuz kitabından, tam 42 bin adet basıldı.

Orhan Pamuk'un Nobel Edebiyat Ödülü'nü alması kitaplarına olan ilginin de bir anda patlamasına yol açtı. Bütün kitapçıların vitrinlerini Pamuk'un kitapları süslerken, büyük ödülü kazandığının açıklandığı 12 Ekim tarihinden itibaren, İletişim Yayınları tarafından yazarın bugüne kadar yayınlanan dokuz kitabı tam 42 bin adet basıldı.

Fuara hazırlık Yazarın kitaplarının basıldığı Sena Ofset'te çalışan 17 kişi de, cumartesi ve pazar da dahil gece yarılarına kadar mesai yapıp gelen yoğun siparişleri yetiştirmeye çalışıyor. Diğer yandan İletişim Yayınları da, Nobel Ödüllü ilk Türk yazar Orhan Pamuk için bu yıl 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 25. İstanbul Kitap Fuarı'na yönelik hummalı bir hazırlık içinde... Özel broşürlerin yanı sıra yazarın büyük boy afişlerini bastıran yayınevi tarafından fuar için kitap stokları da hazırlandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ