Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 18 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilen e-YDS için sonuçlar adayların erişimine açıldı. Peki e-YDS sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

e-YDS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Binlerce adayın katılımıyla yapılan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS)'nın değerlendirme işlemleri ÖSYM tarafından tamamlandı. Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden kolaylıkla sorgulayabiliyor.

e-YDS SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

e-YDS sonuçlarını öğrenmek için, adayların ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS)'ne T.C. Kimlik No ve Aday Şifresi ile giriş yapmaları gerekmektedir. Ayrıca ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden de e-YDS sonuçlarına erişim sağlanabilmektedir.

e-YDS sonuçlarıyla ilgili, ÖSYM tarafından yapılan açıklamada;

"18 Haziran 2017tarihinde yapılan2017 Elektronik Yabancı Dil Sınavının (e-YDS 2017/6)değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçları,18 Haziran2017tarihindesaat22:30'daÖSYM'ninhttps://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ