Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Şırnak'ta düşen askeri helikopterde şehit olan 13 askerden biri de Tümgeneral Aydoğan Aydın'dı.

Aydın, en son 28 Mayıs'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Kato Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik 40 gündür operasyonun devam ettiği bölgeye yaptığı ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a telefonla bilgi vermişti. O anlar kameralara yansımıştı.

ŞEHİT TÜMGENERAL AYDIN: ANKARA VE İSTANBUL'DAKİ TERÖRÜN BELİNİN KIRILMASINDA DA ETKİ YAPACAKTIR "Bu bölgede teçhizatların bulunmuş olması Türkiye genelindeki terörle mücadeleye katkı sağlayacaktır. Buranın temizlenmesi Ankara ve İstanbul'da terörün belinin kırılmasında da etki yapacaktır."

Habertürk Gazetesi'nden Murat Gürgen'in hazırladığı yazı dizisinde de yer alan şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın hakkındaki dikkat çeken bilgiler ise şöyle;

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ