Gaziantep'te yakalanan 3 IŞİD'linin ifadeleri şoke etti
Türkiye'de eylem hazırlığındayken yakalanan ve başlarına toplamda 900 bin lira ödül konmuş olan 3 IŞİD'li terörist ifadelerinin ardından tutuklandı. IŞİD'li çift, bomba ve intihar yelekleri bulunan kolilerde kitap olduğunu sandıklarını iddia etti
ABONE OLTürkiye'deki bombalı saldırılarda yer aldıkları ortaya çıkınca başlarına para ödülü konularak aranan ve geçen 31 Ağustos günü sansasyonel eylem hazırlığındayken Gaziantep'te yakalanarak tutuklanan IŞİD'li 3 teröristin ifadeleri şaşırttı.
Evlerindeki kolilerde 20 kilo TNT, el bombaları, intihar yelekleri, silah ve mermiler bulunan teröristlerden, daha önce polis operasyonunda kendini patlatan örgütün sözde emiri Yunus Durmaz'ın kız kardeşi ve 600 bin lira para ödülü ile aranan kocası, "Haberimiz yok, biz kolilerde kitap var sanıyorduk" dedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ