Marmaris'te astsubay taciz iddiasıyla gözaltına alındı
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan NATO'ya bağlı Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda görevli astsubay kıdemli çavuş 27 yaşındaki Ö.T., lise öğrencisi H.T.'yi dolmuşta elle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı
ABONE OLMarmaris'te Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 17 yaşındaki H.T., okuldan çıktıktan sonra yanında aynı yaştaki kız arkadaşları Ç.K. ve Ş.K. ile birlikte şehir merkezine gitmek için Beldibi Mahallesi'nde dolmuşa bindi. Bir süre sonra H.T., iddiaya göre arkadan bacaklarının ellendiğini fark etti.
Taciz devam edince H.T. durumu arkadaşlarına söyledi. Kızların dolmuş şoförüne olayı anlatması üzerine NATO'ya bağlı Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'nda görev yaptığı belirtilen astsubay kıdemli çavuş Ö.T., şikayet edildiğini fark edip araçtan indi. Ancak üç kız, uzaklaşmak isteyen Ö.T.'nin arkasından yetişti. Kızlarla Ö.T. sokak ortasında tartışırken, dolmuş şoförü de polise ihbarda bulundu.