Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'na yapılan saldırıdan sonra sabahın ilk ışıklarıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Saldırıdan sonra kaçan PKK'lıların Ayvalık Jandarma Karakolu yakınındaki Günyüzü, Bölücek ve Ballı köylerinde saklanabileceği ihtimaliyle köyler ablukaya alınarak evler tek tek aranıyor. PKK'lıların kaçabileceği dağlık alanlarda da yoğunlaşan operasyonlarda Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ile Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugayı'ndan kalkan Skorsky helikopterleri ile bölgeye Jandarma Özel Harekat Timleri ile Komandolar indirdi.

Jandarma Özel Harekat Timleri ile Komandolar karadan PKK'lıların kaçabilecekleri alanları çembere alırken, Atak ve Süper Kobra helikopterlerde PKK'lıların saklanabileceği alanları yoğun ateş altına alıyor. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor.

GENELKURMAY: "12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Genelkurmay Başkanlığı, Kandil'e düzenlenen hava harekatında 29, Uludere'de karadan ve havadan yapılan operasyonlarda ise 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ