Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Yurt genelinde yoğun kar yağışı etkisini sürdüyor, birçok ilde süren kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

İŞTE OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER...

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde okulların tatil edildiği bildirildi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, dün geceden bu yana etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi dolayısıyla okulların il genelinde tatil edildiğini kaydetti. İşler, araya giren 2 günlük yılbaşı tatili de eklenince eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi gününe kadar ara verildiğini ifade etti.

KÜTAHYA

Kütahya'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir günlüğüne tatil edildi.Kütahya'da yoğun kar yağışı nedeniyle Kütahya Valiliği yarın okulların tatil edildiğini bildirdi. Kütahya Valiliği'nden yapılan açıklamada engelli personellerin de bir günlük idari izinli sayildigi açıklama şöyle: "Yoğun kar yağışı nedeniyle 31 Aralık 2014 tarihinde ilimizdeki tüm ilk ve orta öğretim okullarında eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca özürlülerle ilgili 2002/58 sayılı Başbakanlık Genelgesi gereğince bu süre zarfında Kütahya ilinde görev yapan tüm özürlü çalışanlarımız da izinli sayılacaktır."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ