Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE'nin Kelkit ilçesinde heyelan sonrası insana ait kafatası ve kemikler bulundu. İlk incelemelerde yaklaşık 200 yıllık olduğu tahmin edilen kemikler, hastane morguna kaldırıldı.

        İlçeye bağlı İnönü Mahallesi Kilise Burnu mevkisinde gezintiye çıkan Nihat Zeyrek, kırsal alanda insana ait kafatası ve bazı kemikler fark edince durumu polise bildirdi. İhbarla bölgeye sevk edilen ekipler, kafatası ile kemiklerin sağanak sonrası yamaç alanda meydana gelen heyelan sonrası ortaya çıktığını tespit etti. İlk incelemelerde yaklaşık 200 yıllık olduğu tahmin edilen kemikler, ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kemiklerden alınan numuneler de kapsamlı inceleme için adli tıp kurumuna gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa