Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülperi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Gülperi hapse mi giriyor?

        Gülperi 4. bölüm 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV’de ekrana gelen Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Gülperi'nin yenifargamnı heyecanı bir kat daha arttırdı. Oğlu Hasan'ın kurduğu büyük tuzağa düşen Gülperi, acaba yeniden hapse mi giriyor sorusunu akıllara getirtti.

        GÜLPERİ SUÇLU DURUMA DÜŞÜYOR

        Yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı "Gülperi"de tansiyon yükseliyor. Annesine büyük bir nefret besleyen Hasan'ın, amcası Ejder'le birlikte kurduğu tuzak, yeni bir hayat kurmaya çalışan Gülperi'yi yıkacak. Oğlunun, evine uyuşturucu yerleştirdikten sonra narkotiğe ihbar etmesi Gülperi'yi suçlu durumuna düşürecek.

        REKLAM

        GÜLPERİ HAPSE Mİ GİRECEK?

        Yayınlanan tanıtımda yeniden Kadir'in yardımına ihtiyacı olan Gülperi'nin karşısına avukat olarak Şeyma'nın çıkması ise büyük merak uyandırdı. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Gülperi "Oğlunu korumak için susup hapse mi girecek yoksa kurulan tuzağı polise anlatacak mı?" sorusu yanıt bulacak.

        Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi'nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        İşte Gülperi 4. bölüm 2. fragmanı:

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa