Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

12 Haziran Cumartesi günü onuncusu düzenlenecek olan Global Wellness Day, Covid-19 salgını sebebiyle dünya çapında online olarak kutlanacak.

Birçok ünlü konuşmacı ve uzmanın katılacağı etkinlik GWD’nin YouTube kanalından izlenebilecek. Tüm dünyadan katılımcılarla kutlanacak Global Wellness Day, Türkiye saatiyle 09.00 - 21.00 arası takip edilebilecek.

İyi yaşamın dünyadaki öncülerinden, Global Wellness Day’in kurucusu Belgin Aksoy, “Her 10 kişiden 1'inin ruh sağlığı bozukluğu yaşadığı bir dünyada, zihnimizi ve ruhumuzu korumak için gerekli adımlar atılmalıdır. Gençler yetişkinlerden daha savunmasızlar; bir araştırmaya göre, 16 ile 24 yaşları arasındaki kişiler yalnızlık hissini en çok bildiren grup. Genç yetişkinlerin çoğu, başkalarıyla bağlantı kurmak için zaten çok utangaç ve içe dönük; Covid-19 kesinlikle duruma yardımcı olmuyor. Bu nedenle, onuncu yılında Global Wellness Day (GWD) kutlamasının ana teması, "Bir gün, tüm yaşamınızı değiştirebilir!" sloganıyla - beslenme, fiziksel egzersizler ve şefkatli topluluklar oluşturmanın yanı sıra “zihinsel sağlığımızı korumaya” odaklanmak olacak” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ