Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Gaziantep Haberleri

Gaziantepli Miniklerden Origami Şov

(Fotoğraflı)

GAZİANTEP (İHA) - Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün bu hafta sonu düzenlediği etkinlikte origami şov vardı. Makas ve yapıştırıcı kullanmadan kağıdı sadece katlayarak birbirinden güzel origamiler yapan minikler, aileleriyle birlikte eğlenceli ve eğitici vakit geçirdi.

Şehrin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, her yaş grubuna hitap eden etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Forum Gaziantep Çocuklar Kulübü'nün bu hafta sonu düzenlediği Origami Atölyesi'nde minikler, birbirinden orijinal origamiler yaparak, origami sanatının inceliklerini öğrendi. Yapılan origamiler büyük beğeni toplarken, minikler bundan sonra da renkli origamileri kendi evlerinde yapacaklarını söyledi. Etkinlik sonunda yaptıkları origamileri evlerine götüren minikler, unutamayacakları bir gün geçirdi.

Çocukları ve aileleri her hafta eğitici etkinliklerde ağırlayan Forum Gaziantep'in pazar günlerinin benzeri etkinlerin de değişmez adresi olacağı belirtildi.

(SD-Y)

24.01.2017 14:40:52 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri