Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Suriye uyruklu Muhammed Selmo’yu, tanıdığı 4 kişinin otomobil alma bahanesiyle önce gasbedip, sonrasında feci şekilde dövüp dere yatağına atan sanıklar hakim karşısına çıktı.

Read more!

İHA'da yer alan habere göre, Bakırköy 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, Muhammed Selmo ile avukatı, tutuklu sanıklar Ahmet Kürşat Çakır, Görkem Bedir, Serkan Koç ile avukatları, firarı sanık Yakup Eren’in avukatı ve tanıklar katıldı.

Haberi Görüntüle

Sanık Serkan Koç savunmasında, “Mahallede müştekinin uyuşturucu satıcısı olduğu söyleniyordu. Olay günü tesadüfen karşılaştık. Benim yanımda mahalleden 50-60 kişi vardı. Görkem yanımdaydı, Yakup da oradaydı. Müşteki ile konuşma sırasında uyuşturucu satıcısı olup olmadığına dair konuşma başladı. Sonrasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Muhammed Selmo’nun maskesinden uyuşturucu madde düştü. Bunun üzerine bir arbede daha yaşandı. Ortalık çok kalabalıktı. O sırada Ahmet Kürşat’ın olaya dahil olduğunu gördüm. Ahmet’in şoförlüğü vardı ve Selmo’nun arabası da oradaydı. Ahmet’in arabayı kullanarak sakin bir yere gidilmesi düşünüldü. Toplam 5 kişi mahalleden arabaya bindik. Olayın gerçekleştiği dere kenarına gittik. Müşteki bize arabada uyuşturucu satıcısı olmadığını, üzerinden çıkan uyuşturucuların kendine ait olmadığını söyledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ