Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Galatasaray, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı ile hazırlık maçı yapacak. 2017-2018 Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galaatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında PSV Eindhoven ile oynayacağı maçı Stade de Chailly'de gerçekleştirecek. Peki, Galatasaray - PSV Eindhoven hazırlık maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman oynanacak? İşte Galatasaray - PSV Eindhoven hazırlık maçı ile ilgili ayrıntılar..

GALATASARAY - PSV EİNDHOVEN HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasray, 2018-2019 hazırlıkları kapsamındaki ikinci maçında PSV Eindhoven ile karşılaşacak. İsviçre'nin Montrö kentinde Stade de Chaillt'de oynanacak karşılaşma, bugün TSİ 20.00'da başlayacak. Galatasaray ile PSV Eindhoven arasındaki hazırlık maçı D Smart palatformunda Spor Smart kanalından canlı yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon Hollanda Eredivisie Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan PSV Eindhoven’de teknik direktörlük görevine Mark van Bommel getirildi.

Yurt dışındaki hazırlıklarını sürdüren Sar-Kırmızılı takım, 21 Temmuz Cumartesi günü ise önümüzdeki sezon İspanya’yı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Valencia’ya TSİ 18.30’da rakip olacak.

İLK HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

7 Temmuz Cumartesi günü, sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında İsviçre’nin Zürih kentine giden Galatasaray, oynadığı ilk hazırlık maçında İsviçre Challenge League temsilcilerinden FC Wil’i 1-0 mağlup etmişti.

Sarı-Kırmızılı ekip mücadeleye İsmail Çipe, Mariano, Maicon, Ahmet Çalık, Carole, Selçuk, Donk, Rodrigues, Celil, Feghouli ve Eren 11 ile başlarken, FC Wil ise sahaya Kostadinovic - Havenaar, Cortelezzi, De Oliviera, Lombardi, Goncalves, Shallibaum, Von Niederhausern, Breitenmoser, Ze Eduvardo ve Rahimi 11'i ile çıktı.

32'nci dakikada Selçuk'un ceza sahası içine ortaladığı topa kafayla vuran Eren Derdiyok takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelede başka gol olmadı ve Galatasaray, FC Wil'i 1-0 mağlup etti.

MUĞDAT FORMAYI GİYDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Muğdat Çelik ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Muğdat, mücadelenin 46'ncı dakikasında genç oyuncu Celil'in yerine oyuna dahil oldu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ