Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray kampında neler yaşandı? - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Şampiyonluk adaylarından Galatasaray, ligin devre arasında Antalya'da hazırlıklarını yaptı. İşte kampı Antalya'da izleyen Habertürk Spor muhabiri Erhan Kaan Adıgüzel'in notları:

        • 2

          1-KONDİSYON YÜKLEMESİ YAPILDI

          Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya kampına yeni bir kondisyonerle gitti. 55 yaşındaki İtalyan kondisyoner Alberto Bartali’yle anlaşan Sarı-Kırmızılılar’da futbolculara kamp boyu kondisyon yüklemesi yapıldı. Günü çift idmanla çalışan Cimbom, sabah antrenmanlarında tamamen kondisyon çalışması yaptı. Terim böylece, takımının ikinci yarı 90 dakika mücadele edeceğine inanıyor.

        • 3

          2-GENÇLER TAKIMA ALIŞIYOR

          Sarı-Kırmızılı takımda sezon başından beri A takımla çalışma fırsatı bulan genç oyuncular için Antalya kampı oldukça verimli geçti. Hocalarının gözüne girmek için antrenmanlarda var güçleriyle çalışan genç yetenekler, hazırlık karşılaşmalarında da forma giyme şansı buldu. Özellikle Yunus Akgün’ün performansı teknik heyetin beğenisini kazandı.

        • 4

          3-SAKATLAR TAMAMEN İYİLEŞTİ

          Ligin ilk yarısında sakatlık yaşayan futbolculardan Emre Akbaba dışında diğer oyuncular takıma katıldı. Son oynanan Sivas maçında tam olarak iyileşmemesine rağmen fedakarlık yaparak forma giyen Younes Belhanda, tam olarak hazır hale geldi. Bir diğer isin Sinan Gümüş de yaklaşık 1 buçuk ay süren sakatlığını atlatarak ikinci devre öncesi hazır hale geldi.

        • 5

          4-MORALLER YÜKSEK

          Ligde son olarak Sivas’ı 4-2 yenen Aslan, devreye zaten moralli girmişti. Başakşehir’in 6 puan gerisinde olmalarına rağmen oyuncuların açıklamalarında şampiyonluğa olan inançları dikkat çekti. Antrenmanlarda da oldukça neşeli bir görüntü çizen Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıya umutla başlayacak.

        • 6

          5-KAMPIN YILDIZI FEGHOULİ

          İlk yarının son maçlarında performansını üst seviye çıkaran Sofiane Feghouli, kampta da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Antrenmanlarda oldukça hırslı görünen Cezayirli oyuncu, kampın yıldızıydı.

        • 7

          6-TERİM GÜVEN AŞILADI

          Ligin ilk yarısında yaşananlardan sonra takımını ikinci yarıya hazırlamak isteyen Fatih Terim için Antalya kampı ilaç oldu. Öğrencilerini şampiyonluğa inandıran İmparator, tüm takıma güven aşıladı.

        • 8

          7-FORVET GELMEMESİ CAN SIKTI

          Devre arasına girildikten hemen sonra Eren Derdiyok’la yollarını ayırdıklarını açıklayan teknik direktör Fatih Terim, ikinci yarı başlamadan önce 2 forvet transfer edilmesini yönetimden istedi. Antalya’ya en azından 1 forvetle gitmeyi planlayan deneyimli teknik adamın bu arzusunun gerçekleşmemesi can sıktı.

        • 9

          8-TERİM ÖĞRENCİLERİNDEN MEMNUN

          Antalya kampında gençler de dahil tüm futbolcularının son durumunu gören Fatih Terim, genel olarak takımının performansından memnun kaldı. Oyuncuların idmanlarda istekli görüntüsü teknik heyeti sevindirdi.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa