Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ahmet Selim Kul, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini masaya yatırdı - Galatasaray Haberleri

        Derbi öncesi net bir favori görmüyorum. İki takım da henüz oyun olarak çok kuvvetli bir konumda değil. Gelişim sürecindeler. Ve yine erken bir derbi olduğu için takımların tedbiri elden bırakmayacağını da düşünüyorum. Ama gerek Mourinho gerek iç saha faktörüyle çok az bir farkla kazanmaya daha yakın taraf olarak ev sahibini görüyorum. Ayrıca devam eden yüksek ölçekli kavga hali yüzünden yine gergin bir atmosfer olacaktır.

        İki takım adına kilit oyuncuların Fred ve Barış Alper olacağını düşünüyorum. Oynarsa En-Nesyri ve Osimhen'in iki takım adına da zayıf halkalar olabileceklerini düşünüyorum fiziksel ve form durumlarından dolayı.

        Ligin henüz 6. haftası olduğu için belki değişikliğe sebep olmaz ama değişikliğe gidilebilecek süreçlerin muhakkak başlangıcı olur. Fenerbahçe'de Mourinho ciddi anlamda kredi kaybeder. Galatasaray'da da Okan Buruk hedef tahtasına konur ve camia siyasetinde yer yerinden oynar. Ama yine de anormal bir sonuç olmadıkça iki takımda da büyük değişikliklere sebep olacağını düşünmüyorum sonucun.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa