Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Ocak operasyonu! GS son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray'da ara transfer dönemi için düğmeye basıldı. Terim'in takımdan ayrılacak oyuncular konusunda yönetime son listeyi vermediği belirtilirken, bir sağ bek, bir orta saha, bir kanat ve bir forvet istediği, takımdan gönderilecek oyuncuların da bu transferlere göre şekilleneceği ifade edildi.

        • 2

          Terim'in raporu sonrası harekete geçen yönetim geçen sezon kadroda yer alan Henry Onyekuru için kolları sıvadı. Everton'ın sezon başında Monaco’ya sattığı Nijeryalı oyuncu, yeni takımında istediği kadar forma şansı bulamazken, Galatasaray’a dönmeye sıcak bakıyor.

        • 3

          Yöneticiler Onyekuru'nun menajeri ile İstanbul'da ilk görüşmeyi yaparken, kısa sürede Monaco ile de temasa geçilecek.

        • 4

          "BELHANDA AYRILACAK"

          Real Madrid maçında yaşanan olaylar nedenilye hedef haline gelen Belhanda, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta forma giymedi. Fas basını, bu gelişmeleri Belhanda'nın, Galatasaray'dan kopmak üzere olduğu şeklinde yorumladı.

        • 5

          Fas basını, "Belhanda Ocak'ta Galatasaray'dan ayrılacak" başlığıyla verdiği haberinde, oyuncunun mutsuz olduğunu ve Galatasaray'ın da onu göndermek için kulüp aradığını vurguladı.

        • 6

          Sarı-Kırmızılı yönetimin oyuncuya gelen teklifleri değerlendireceği belirtilen haberde, oyuncunun Fransa'ya dönme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.

        • 7

          BANDE İDDİASI

          Öte yandan Galatasaray'ın Burkina Fasolu Hassane Bande'yi istediği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, Ajax'ta forma şansı bulamayan ve U21 takımıyla çalışmalarını sürdüren 21 yaşındaki oyuncu konusunda ısrarcı olduğu bildirildi.

        • 8

          Galatasaray'ın Hassane Bande için satın alma opsiyonu ile kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi. Hollanda ekibi, genç kanat oyuncusunu 2018 yılında 8.25 milyon euro karşılığında Mechelen’den transfer etmişti.

        • 9

          Sol kanatta oynayan ve aynı zamanda santrfor ile sağ kanat mevkilerinde de görev yapabilen genç futbolcu, Burkina Faso Milli Takımı’nda 3 kez oynadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa