Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Molde maçının ardından transfer toplantısı! - Galatasaray Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Molde'yi konuk eden Galatasaray, sürprize izin vermedi ve 2-1'lik skorla adını gruplara yazdırmayı başardı. Sarı-kırmızılılarda mesai gece saatlerinde de devam etti.

        Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Futbol Direktörü Yardımcısı Ayhan Akman ve teknik direktör Okan Buruk, gece saatlerinde statta görüşme gerçekleştirdi.

        Gece yarısı saatlerindeki bu zirvede transfere dair fikir alışverişinin yapıldığı ve bundan sonraki yol haritasının masaya yatırıldığı öğrenildi.

        Galatasaray'da gözler, transferde 1 Eylül - 4 Eylül tarihleri arasına dönmüş durumdaydı. Galatasaray, Avrupa'nın çoğu liginde 1 Eylül'de sonlanacak transfer döneminin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi kadro bildiriminin yapılacağı son gün olan 4 Eylül gecesine kadar transfer çalışmalarına hız verecek.

        Bu tarihlerde istediği oyunculara yönelik bonservis beklentilerinde değişmeler olacağını tahmin eden sarı-kırmızılı idarecilerin önümüzdeki günlerde daha agresif hamleler yapması bekleniyor.

         Kritik 3 gün!
        Kritik 3 gün! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa