Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gaziantep FK Galatasaray'da ilklerin gecesi! - Gaziantep FK Haberleri

        Bu sezon başından beri gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’ın milli futbolcusu Ömer Bayram, Gaziantep FK maçında da başarısını sürdürdü. Ömer, müsabakanın 21. dakikasında uzaktan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Mücadeleye 11’de başlayan Ömer, 66. dakikada yerini Jean Michael Seri'ye bıraktı. Bu sezon 10 resmi maçta görev alan Ömer Bayram’ın 3 de asist bulunuyor.

        FEGHOULİ, ŞANSSIZLIĞI KIRDI

        Galatasaray'ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Sofiane Feghouli, bu sezon beklentilerin altında kalmıştı. Ancak Gaziantep karşısında iyi bir futbol sergileyen Cezayirli oyuncu, skoru 2-0'a getiren golü attı. Feghouli bu sezon Galatasaray forması ile ilk golünü kaydetti.

        REKLAM

        TAYLAN İLK KEZ SAHADA

        Galatasaray'ın sezon başında Erzurumspor'dan transfer ettiği Taylan Antalyalı, Sarı-Kırmızılı forma ile ilk maçına Gaziantep karşısında çıktı. 24 yaşındaki futbolcu, 87. dakikada Adem Büyük'ün yerine oyuna dahil oldu.

        EMRE TAŞDEMİR ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRDİ

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Gaziantep FK maçında Yuto Nagamoto’nun yerine görev verdiği Emre Taşdemir karşılaşmada başarılı bir performans sergiledi. Emre müsabakanın 43. dakikasında da Sofiane Feghouli’nin golünde pası veren isim oldu. 24 yaşındaki futbolcu bu sezonki ilk asistini yaptı. Emre Taşdemir bu sezon daha önce de Sivasspor maçında görev almıştı. Mücadele 11’de başlayan Emre 90 dakika forma giydi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa