Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a Onyekuru ve Lemina'dan kötü haber! - Galatasaray Haberleri

        Bir süredir sakatlık ve cezalı oyuncularla boğuşan Galatasaray'a iki kötü haber daha geldi! Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Henry Onyekuru'nun bonservisini elinde bulunduran Monaco ve Mario Lemina'nın bonservisinin bulunduğu Southampton oyuncularını geri çağırdı!

        1 Temmuz itibarıyla biten sözleşmeler için FIFA, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi sonrasında tavsiye kararları açıklamış ve sözleşmelerin, sezon tamamlanana kadar geçerli olabileceğini belirtmişti. Galatasaray'ın hem Monaco hem de Southampton'la masaya oturarak kalan 5 maçlık süre için yeni bir anlaşma yapmayı planladığı öğrenildi.

        GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

        Galatasaray, Onyekuru'nun durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, Monaco ile kiralık sözleşmesinin uzatılması konusunda yapılan görüşmelerde henüz olumlu sonuç alınamadığı için Nijeryalı futbolcunun antrenmanlara çıkmadığını, sözleşmesinin uzatılması için görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

        Mario Lemina, Süper Lig'in 29. haftasındaki Başakşehir maçında sakatlanmıştı. Henry Onyekuru'nun ise sezonun kalanında oynaması için herhangi bir engel bulunmuyordu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa