Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Karşılaşmaya Freeman ve Needham ile sayılarak bularak hızlı başlayan ve 3. dakikayı 7-2 önde geçen Frutti Extra Bursaspor'a konuk ekip Felicio ve Guenther ile karşılık verince 4. dakika eşitlikle geçildi: 7-7. İki takımın da sert savunmalar yaptığı ve hücumda sayı üretmekte zorlandığı çeyrekte, Freeman ve Dudzinski'den skor katkısı alan Bursa temsilcisi, periyodu 19-12 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe özellikle pota altında iyi başlayan Frutti Extra Bursaspor, Egemen Güven'in etkili oyunu ve Brown'un set hücumlarıyla 15. dakikada farkı çift hanelere (29-19) çıkarmayı başardı. Konuk ekip, Frutti Extra Bursaspor'un savunma hattını geçmeyi zorlandığı periyotta özellikle sık sık serbest atışlarla sayılar bulsa da soyunma odasına ev sahibi ekibin 36-32 üstünlüğüyle gidildi.

Üçüncü çeyreğe adeta bambaşka bir oyun yapısıyla başlayan Ratiopharm Ulm, savunmadaki etkili oyununu hücumda da Felicio ve Blossomgame ile skora dönüştürünce 25. dakikada skoru 43-36 lehine çevirdi. Bu serinin ardından molaya giden Frutti Extra Bursaspor, Needham ve Freeman ile sayılar bularak mola dönüşü rahat bir nefes aldı ve 27. dakikada tekrar üstünlüğü eline geçirdi: 44-43. Kalan dakikalarda daha kontrollü oynayan yeşil-beyazlı ekip, final periyotuna 54-50'lik skor avantajıyla girdi.

Son çeyrek çekişmeye sahne oldu. Özellikle iki takımın da 24 saniyeleri son ana kadar kullandığı periyodun başlarında, Herkenhoff ve Zugic ile 3 sayılık isabet bulan Ratiopharm Ulm, 32. dakikada skoru eşitledi: 58-58. Bu dış atışlara Needham'ın üst üste bulduğu üçlüklerle karşılık veren Frutti Extra Bursaspor, 33. dakikada farkı 5 sayıya (63-58) çıkardı. Ratiopharm Ulm, bitime 28 saniye kala hızlı hücumda Thorwell'ın smacıyla farkı 2 sayıya (68-66) indirince ev sahibi ekip molaya gitti. Frutti Extra Bursaspor, hücum şansını değerlendirmese de rakibini savunmayı başardı ve parkeden 68-66 galip ayrıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ