Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fernando Muslera, Bayern Münih maçında oynamak istiyor! - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki dördüncü grup maçında yarın Bayern Münih'e konuk olacak Galatasaray, Almanya'ya bugün öğle saatlerinde gerçekleştireceği son taktik idmanın ardından gidecek. Sarı-kırmızılıların kamp kafilesi henüz netleşmez iken Fernando Muslera konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        KIRIK TESPİT EDİLMEMİŞTİ

        Kasımpaşa maçında sakatlanan ve karşılaşmayı tamamlayamayan Uruguaylı file bekçisinin dirseği yerinden çıkmış ve Op. Dr. Yener İnce tarafından yerine oturtulmuştu. Müsabaka günün ertesinde ileri tetkikleri yapılan tecrübeli kalecide korkulduğu gibi kırık tespit edilmemiş ve kaslarında yırtık, kapsülde kanama ve bağlarında kısmi esneme olduğu belirlenmişti.

        REKLAM

        TAKIMI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMİYOR

        Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre Fernando Muslera, zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakmak istemiyor. Bir süredir fedakarlık yaparak sakatlığına rağmen iğneyle sahaya çıkan Mauro Icardi gibi Uruguaylı file bekçisi de Bayern Münih karşısında özel bir iğne ile sahada olmak istiyor.

        Muslera, darbeye bağlı bir sakatlık yaşadığı için ağrı kesici iğnelerle sahaya çıkabileceğini ve bu durum ile baş edebileceğini düşünüyor. Bugünkü son antrenmana katılan Muslera'nın Bayern Münih karşısında forma giyme ihtimali doğdu.

        ALMANYA'YA GÖTÜRÜLECEK

        Zorlu müsabakada fedakarlık yapmak isteyen tecrübeli eldivenin Almanya kafilesine alınacağı durumuna maç saatinde sağlık heyetiyle birlikte karar verilebileceği belirtiliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa