Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den Sivasspor-Galatasaray maçı sonrası flaş paylaşım! "Kara gece" - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar 90+5'te bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrılırken, maça hakem Erkan Özdamar'ın kararları damga vurdu.

        Sivasspor'un Ulvestad'la bulduğu ancak VAR kararı sonrası iptal edilen golü gündem yaratırken, Fenerbahçe Kulübü de maç sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

        "KARA GECE"

        Sarı-lacivertlilerin paylaşımında "23 Ekim 2022 - 12 Kasım 2022 ve bugün! Türk futbolunda yıllardır aydınlanmayan kara gece" ifadeleri kullanıldı.

        REKLAM

        23 EKİM VE 12 KASIM'DA NELER YAŞANMIŞTI?

        Galatasaray, 23 Ekim 2022'de Alanyaspor ile 2-2 berabere kalırken, maçın ardından sarı-kırmızılı yönetici Erden Timur, "Ligi bitirtmeyeceğiz" açıklaması yapmıştı.

        12 Kasım 2022 tarihinde ise Fenerbahçe, Joao Pedro'nun kırmızı kart gördüğü maçta Giresunspor'a 2-1 yenilmişti. Aynı tarihte Galatasaray, Başakşehir'i 7-0 mağlup ederken, sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek "Aradan sonra şov devam edecek" demişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa