Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Farah Zeynep Abdullah 32. yaşına bastı! Sevgilisi Efe Çelik'ten sürpriz - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, önceki akşam yakın arkadaşlarıyla doğum gününü kutladı. 32 yaşına giren oyuncu, pasta başındaki fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

        • 2

          Abdullah’ı, DJ Artz olarak tanınan müzik prodüktörü sevgilisi Efe Çelik de yalnız bırakmadı.

        • 3

          Oyuncu, doğum gününde arkadaşlarına şarkılar söylemeyi ihmal etmedi. Abdullah, "Çok teşekkür ederim, hediyelerinize bayıldım" dedi.

        • 4

          BERGEN'İ CANLANDIRACAK

          'Acıların Kadını' olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan sonrasında da öldürülen şarkıcı Bergen’in hayatının anlatılacağı filmde başrol Farah Zeynep Abdullah'ın oldu. Serenay Sarıkaya'nın zamanlaması uymadığı için 'Bergen'de yer alamayacağını açıklamasının ardından Farah Zeynep Abdullah, (31) teklifi kabul etti. Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Abdullah, Bergen'in fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, yeni projesini duyurdu. Film, Şubat 2022'de sinemaseverlerle buluşacak.

        • 5

          2 AYDIR BİRLİKTELER

          Bir dönem Ahmet Rıfat Şungar ve Doğu Demirkol gibi isimlerle aşk yaşayan Farah Zeynep Abdullah, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile birliktelik yaşıyor.

        • 6

          AŞKINI İLAN ETTİ

          31 yaşındaki Farah Zeynep Abdullah, sevgilisinin elini tuttuğu bu fotoğrafı 1 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak, aşkını ilan etti. Takipçileri, ünlü oyuncuya, "Mutluluklar" mesajları yağdırdı.

        • 7

          SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

          Abdullah, geçtiğimiz günlerde köpeklerinin kavgasını ayırırken sakatlandığını duyurmuştu. Sağ el serçeparmağı kırılan Abdullah, Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu.

          Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, "Eylül'le Boldi kavga ederken araya girdim. Serçe parmağım kırıldı, başparmak tırnağım çıktı. Onu da diktiler. Olaylar olaylar..." ifadelerini kullanmıştı.

          Müzisyen DJ Artz, Abdullah'ı hastanede yalnız bırakmamıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa