Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Falcao riski - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de önceki gün Başakşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Galatasaray'da futbolcuların performansı alkış topladı. 7 oyuncusundan yoksun olmasına rağmen liderin evinde galibiyeti kaçıran Aslan, bu hafta da evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Başakşehir önünde forma giyemeyen Mariano ve Ahmet Çalık'ın cezalarını tamamlarken, sakatlığı bulunan Radamel Falcao'nun durumu henüz netleşmedi.

        Sağ arka adele grubunda zorlanma tespit edilen ve 1 haftadır tedavisi sürdürülen Kolombiyalı yıldızın, Trabzonspor maçına çıkması bazı riskleri de beraberinde getiriyor. Başakşehir karşısına forvetsiz çıkmak zorunda kalan teknik direktör Fatih Terim, Adem'in cezalı olması nedeniyle forvet seçimi konusunda kara kara düşünüyor.

        Ağrıları her geçen gün biraz daha azalan yıldız golcünün pazar gününe kadar hazır hale gelebilmesi için çalışılıyor. Ancak bir sonraki sezonun yakın zamanda başlayacak olması, Falcao konusunda Terim'i düşündürüyor. Golcü forvetini bu sezon başındaki gibi uzun süreli sakatlığa kurban vermek istemeyen deneyimli çalıştırıcı, Trabzon önünde gelecek sezonu da düşünerek Falcao'yu şimdilik riske etmek istemiyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa