Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Ezgi Sertel, 'Ezgi Sertel ile Gelin Evi' hakkında konuştu: Gelinlerimizin ablası, kardeşi olacağım! Güncel Magazin Haberleri
        • 8

          "EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEYİN"

          • Sizce evliliklerde çiftlerin en çok anlaşamadığı temel konu nedir? Bu sorunu yaşayan çiftlere özellikle nasıl bir tavsiyede bulunursunuz?

          Evlilik, çok önemli ama kiminle evlendiğiniz daha da önemli. Gençler, evlenmek için acele etmeyin. Hiçbir şey için geç değil; doğru insan olsun yeter. Çünkü evlenmeler olduğu gibi boşanmalar da çok oluyor. Bu nedenle, eşinizin ailesi ve sizinle olan benzerlikleri, ortak noktalarınız çok önemli. Sizi anlayan ve size saygı duyan biriyle evlenin. Yakışıklılık, mal, mülk, para, pul; bunların hepsi gelir geçer ama sevgi ve saygı bâkidir. Bir de çocuklarınız olduktan sonra bu değerlerin daha önemli olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Bir ablanız olarak, herkesin dengini bulmasını diliyorum. Gerçekten sizi anlayan insan ile beraber olun.

        • 9

          "EZGİ SERTEL TAM BİR TÜRK GELİNİ"

          • Ezgi Sertel, nasıl bir gelin? Kendinizi programda yarışmacı olarak düşünecek olursanız kazanmak için ne kadar şansınızın olacağını öngörüyorsunuz?

          Ezgi Sertel tam bir Türk gelini... Ben, Kars geliniyim. Kayınvalidem 82 yaşında. Tanıştığımız günden beri çok saygılı bir insanım. Evime gelen herkesi elimden geldiğince en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım. Büyüğüme, küçüğüme ve çocuklara çok sevgi gösteririm. Güler yüzlüyümdür, çok güler yüzlüyümdür. Annem, beni öyle büyüttü. Hep; "Yaşlılara ve çocuklara daha çok özen göster" dedi. Hakikatten ona çok dikkat ederim. Sunumlarımda iddialıyım, yemeklerimde iddialıyım. Evde önce yemek servisi, sonra meyve servisi yaparım. Meyveleri de soyarak servis eden bir gelinim. Çay servisini de kendim yapıyorum.

        • 10

          Gerçekten ben hangi konularda iddialıyım? Takıp takıştırmayı severim. Takılarda iddialı olabilirim. Güler yüz, karşılama ve sunumda iddialı olabilirim. Çeyizlerime çok özen gösteririm. Bizde çeyiz çok önemlidir çünkü. 15 yaşında bütün çeyizi hazır olmuş biriyim. Çünkü sülalenin tek kızı olduğum için... Safranbolulu kızı olarak gerçekten babaannem, anneannem ve annem çok güzel bir çeyiz hazırladılar bana. İğne oyalarından seccadelerime, yatak örtülerimden çarşaf nevresim takımlarıma, hatta anne olduğumda yatağa sereceğim her şey vardı. Kullanmadığım parçaları da paylaştırdım. Onları saklamıyorum. Paylaşmayı seviyorum. Çünkü yeni evlenen ve bunlara sahip olamayan insanlar var. İnsanları mutlu etmek, onların çekmecede durmasından daha kıymetli. 8 yıllık evliyim. Haliyle çeyizim diğerlerinden az olabilir ama zamanında çoktu. Sonra ne var? Birinciliğe oynarım yani, gözlerini korkuturum diye düşünüyorum. İlişki testindeki altını alabilirim büyük bir ihtimalle... Çünkü biz birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz ve iyi tanıdığımızı düşünüyorum eşimle. Sonrasında becerikli ve marifetli bir insanımdır. Hani ekranda gördüğünüz için söylüyorum, kendimi övmek mahiyetinde söylemiyorum. El yatkınlığım çoktur. O marifetine güvenen hamarat gelinleri bekliyorum diyorum. Ya her zaman ödül oyununda da kazanmaya oynarım. Onda da ev hediyesini alırım diye düşünüyorum. Diğer gelinlerin gözünü çok büyük korkuturum yani.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa