Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Ezgi Mola, 'Lerzan'ı anlattı

        Ezgi Mola, 'Organize İşler – Sazan Sarmalı'nda canlandırdığı, güzel, akıllı ve organize iş çevirmede çetenin diğer üyeleri kadar usta olan 'Lerzan'ı anlattı.

        2005'te çekilen ilk 'Organize İşler'in sanat ekibinde çalışmaya başlayan, Yılmaz Erdoğan tarafından filmde oynaması için yazılan kısa bir rolle kariyerinin ilk sinema filmi için kamera karşısına geçen Ezgi Mola filmde hayat verdiği 'Lerzan'ı şöyle anlattı; "Asım'a çok hayran, sanki bir futbol takımının teknik direktörü gibi görüyor onu ve her hamlesinde dönüp hocasına bakıp onay alıyor adeta... Tatlı dili, fıkır fıkır enerjisiyle hani derler ya adamı suya götürüp susuz getirir cinsten... Eğer damarına basarsanız sonuçlarına katlanmanız gerekebilir. Yolda karşılaşsam 'nasılsın ablam, yine ne güzelsin bee!' diyerek tatlı tatlı gülümseyerek yanından uzaklaşmam gerekebilir zira onu hafife almamak gerekir. Ben erkek olsam her akşam kapıyı çaldığımda Lerzan gibi bir enerji beni karşılasın isterim, kim istemez ki? İnsana, tüm işveli tavırlarının yanı sıra her koşulda ve ölüme kadar seninle olacak bir kadın hissi veriyor. Sapasağlam ve hep yanında, iyi günde kötü günde!"

        Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı, yönettiği ve Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı ile başrolü paylaştığı 'Organize İşler - Sazan Sarmalı', Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Karaköy gibi gündüz nüfusu milyonları aşan bölgelerde çekildi. Böylece gösterime 1 Ocak'ta girecek olan filmde aynı zamanda İstanbul, Erdoğan'ın yorumuyla beyazperdeye yansıyacak.

        Filmin Konusu:

        İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Sazanlar yem peşinde, oltalar 'Asım Noyan' ve ekibinin elinde, daha büyük balıklar ise bu ekibin peşindedir ve bu sefer darbe hiç beklenmedik yerden gelir: 'Asım'ın biricik kızı 'Nazlı' dolandırılır. Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılır ise ne olur? 'Nazlı' babasını organize işlerden caydırmak isterken, kendisi mi sazan sarmalına takılmıştır?

        REKLAM
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa