Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara’nın Pursaklar İlçe Kaymakamlığı’na bağlı Saray Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Odunpazarı Belediyesi’nin de destek verdiği günü birlik Odunpazarı gezisi için Eskişehir’e gelen 20 engelli birey ve onlara refakat eden 8 görevli, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti, ardından da Odunpazarı'nı gezdi.

        Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde yaşayan 20 engelli birey ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt engelli bireylere Odunpazarı bölgesini anlattı. Odunpazarı Belediyesi’nin engelli bireyler için yaptığı çalışmaları da anlatan Başkan Kurt, engelli bireylerin yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmaya çalıştığını söyledi. Engelli bireylerin mutlulukla gülümseyebilmeleri için projeler geliştirdiklerini belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin engelli bireylerin sosyalleşmesi ve ailelerine destek olmak için Yenikent Mahallesi’nde Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi açtığını söyledi. Ayrıca Başkan Kurt, Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde kısa bir süre sonra engelli bireylere ve ailelerine psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başlayacaklarını vurguladı.

        Başkan Kurt’a engelli bireyler için yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden engelli bireyler, daha sonra Odunpazarı bölgesini gezdi. Odunpazarı’nın çok güzel bir yer olduğunu aktaran engelli bireyler, Odunpazarı’nı çok sevdik. Burada olmak bize mutluluk verdi" dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa