Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Odunpazarı ilçesindeki bir alanın hayvan bakımevi yapılmak üzere tahsis edildiğini bildirdi.

        AK Parti İl Başkanı Albayrak, yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Sarısungur Mahallesi'nde bulunan 14020 ada 10 parsel numaralı 10 bin 750 metrekarelik taşınmaz alanın hayvan bakımevi yapılmak üzere tahsisinin yapıldığını belirtti.

        Albayrak, şehirde yıllardır büyükşehir belediyesine ait bir tane dahi hayvan barınağı olmamasının hiç yakışmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Umarım artık bahane duymayız. Biz üzerimize düşeni yaptık, artık çözüm vakti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki'ye şehrimize olan ilgileri için ayrıca teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa