Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Eskişehir Haberleri

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS); usta oyuncu Rutkay Aziz’i, Eskişehir Tepebaşı Zübeyde Hanım Kültür Mekezi’nde ‘’Ustalar Buluşuyor’’ adlı söyleşide konuk etti.

Tepebaşı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılan ‘’Ustalar Buluşuyor’’ adlı söyleşi etkinliğinde; tiyatro, sinema ve dizi çalışmaları ile tanınan ve sevilen duayen sanatçı Rutkay Aziz, sanat yaşamı boyunca karşılaştığı ilginç anılarını davetliler ile paylaştı. Sanatçı Haluk Çetin; Rutkay Aziz tarafından okunan yabancı ve yerli şairlerin şiirlerine gitarı ile eşlik etti. Moderatörlüğü ETOS Başkan Yardımcısı Hüseyin Akçar tarafından yapılan “Ustalarla Buluşuyoruz” adlı söyleşide; salonu dolduran izleyiciler, Sanatçı Haluk Çetin tarafından seslendirilen şarkılarla güzel saatler geçirdiler.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri