Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Erzurum'da avukatlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü kapsamında tarihi mekanlarda "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısını seslendirdi.

        Erzurum Barosuna kayıtlı avukatlar, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için farklı enstrümanlar kullanarak seslendirdikleri "Bir Başkadır Benim Memleketim" şarkısına, kentin tarihi ve turistik yerlerinde klip hazırladı.

        Şarkının klibinde avukatlar eseri, Nene Hatun Tabyaları, Yakutiye Medresesi, Erzurum Tren Garı, Palandöken Kayak Merkezi, Atatürk Üniversitesi girişi, Erzurum Kalesi, Çifte Minareli Medrese, Atatürk Evi, Kongre Binası, Üç Kümbetler ve Havuzbaşı Kent Meydanı'nda seslendirdi.

        Avukatlar, klibi Erzurum Barosu önünde ellerinde Türk bayraklarıyla sonlandırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa