Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Erzincan Haberleri

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerle Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Tanoğlu ile Esnaf Odaları Başkanlığına seçilen Bedir Limonu ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Gerçekleştirilen ziyarette başkan Başsoy’a Belediye Meclis Üyeleri Cüneyt Kuşcu ve Nermin Yıldırım eşlik etti.

Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Hepimizin amacı Erzincan ve Erzincan için çalışmak. Hep beraber el birliğiyle şehrimize daha fazla ne katabilirizin mücadelesini veriyoruz. Ele ele vereceğiz. Herkes gücü nispetinde Erzincan'a katkı sağlayacak. Bundan önce olduğu gibi tüm kurumlarımızla beraber şehrimize daha fazla ne yapabilirizin mücadelesi içinde daima Erzincan’ımız için yan yana olalım. İnşallah yeni süreçte de geçmişte olduğu gibi kentimiz için birlikte hareket ederek, güzel projelere imza atacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri