Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Erkenci Kuş 32. yeni bölüm ön izleme: Can ile Sanem arasında yeni gerilim! Erkenci Kuş 31. son bölüm özeti

        Erkenci Kuş 31. son bölümüyle bu akşam ekranlardaydı. Erkenci Kuş'ta Sanem kaza geçirdi. Ancak bu kaza, yeni biriyle tanışasına yol açtı. Yiğit Sanem'e ilgi gösterdi ve yanında yayınevinde çalışması için teklif götürdü. Sanem bu teklifi kabul etti. Tabii bu ilgi Can'da büyük bir kıskançlığaneden oldu. Sanem ise Can'ın Polen ile yurt dışına gidip yerleşme fikrinden dolayı bu kararı aldı. Ancak Can ve Sanem, Yiğit'in Polen'in kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Erkenci Kuş 32. yeni bölüm fragmanı ve 31. son bölüm özeti haberimizde.

        ERKENCİ KUŞ 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        ERKENCİ KUŞ 31. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Sanem kaza geçiriyor!

        Can Balkanlar’daki iş teklifini kabul etmeye karar verince, Sanem daha fazla ajansta kalmak istemez ve hemen istifasını verir. Ajans çıkışı bir kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Bu kaza sonucunda tanıştığı Yiğit, Sanem’den etkilenir ve ona bir iş teklifinde bulunur.

        Sanem teklifi düşünürken, Can da Sanem’in işten ayrılmasını geciktirmek için türlü bahaneler bulmaya çalışır. Can belli etmemeye çalışsa da Yiğit’i kıskanmıştır ama gururundan geri atım atmak istemez. Hayatlarına yeni giren Yiğit ile ilgili Can ve Sanem’i bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa