Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 'Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor' iddiası! - Magazin haberleri
        • 1

          4 yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu Sebastian Bear McClard'dan boşanacağı konuşulan model Emily Ratajkowski'nin adı 2016 yılında Angelina Jolie ile yollarını ayıran Brad Pitt ile anılmıştı. Ancak 'aşk' dedikodularını yalanlayan ABD'li model hakkında sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı.

        • 2

          Ratajkowski'nin reality show yıldızı Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir birlikteliğe başladığı ileri sürüldü.

        • 3

          "ONUN ZEKİ OLMASINI SEVİYOR"

          Us Weekly'ye konuşan bir kaynak; ikiliyi ortak arkadaşlarının tanıştırdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

          Henüz çok erken bir aşamadalar ama ikisi de birbirinden gerçekten hoşlanıyor. Pete, Emily'yi güldürüyor ve onun zeki olmasını seviyor.

        • 4

          "HAYATIMDA İLK DEFA BEKARIM" DEMİŞTİ

          Page Six'te yer alan habere göreİ; 31 yaşındaki model, geçtiğimiz ay "Hayatımda ilk defa bekarım ve dışarıdan nasıl algılandığım konusunda aşırı endişe duymama özgürlüğünün tadını çıkarıyormuşum gibi hissediyorum. 'Kafaya takmamak', gerçekten mutlu olmanın ve hayatında kontrole sahip olmanın en iyi yollarından biri" ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "OĞLUNA ODAKLANMIŞ DURUMDA"

          Öte yandan People'ın aktardığına göre; Sylvester Apollo Bear isminde bir oğulları olan Sebastian Bear-McClard ile Emily Ratajkowski'nin kısa zaman önce yollarını ayırdığı ve bu evliliği noktalama kararını ünlü modelin verdiği belirtilmişti. Dergiye konuşan bir kaynak, "Emily iyi hissediyor ve güçlü. Tamamen oğluna odaklanmış durumda. Anne olmayı seviyor" diye konuşmuştu.

        • 6

          "DEFALARCA İHANETE UĞRADI"

          Page Six'e konuşan başka bir kaynak ise, Sebastian Bear McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürmüştü. Ayrıca Ratajkowski'nin, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir partide alyansını çıkarmış olması, çiftin ilişkisinin sallantıda olduğu söylentilerine sebep olmuştu.

        • 7

          HENÜZ BOŞANMA DAVASI AÇILMADI

          Ünlü isim, henüz resmi olarak bir boşanma davası açmadı ancak ABD basınında yer alan haberlere göre, Ratajkowski'nin yakın zamanda boşanmak için harekete geçmesi bekleniyor.

        • 8

          BABALAR GÜNÜ'NÜ ATLAMIŞTI

          Ratajkowski'nin, geçtiğimiz haziran ayında Babalar Günü'nde Instagram'dan eşiyle ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmaması da dikkatlerden kaçmamıştı.

          Fotoğraflar: Reuters, Splash News, AP, Instagram.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa