Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Acemi kasapların tecrübelendiği Elazığ’da hastanelere gelen kişi sayısı 5 oldu.

        Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da Kurban Bayram’ının birinci gününde bayram namazının ardından kurbanlarını kesmek isteyen vatandaşlar, kendilerini çeşitli yerlerinden yaraladı. Kurban kesimi sırasında şu ana kadar yaralanan 5 kişi, kentteki çeşitli hastanelere başvurdu. Vatandaşlar kurban keserken ellerinden, kollarından, bacaklarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden satır ve bıçaklarla kendilerini keserek yaralandı. Geçen sene 30 dan fazla kişinin kendini kestiği kurban bayramında bu sene ciddi oranda düşüş yaşandı.

        Kurban keserken yaralanan acemi kasaplar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla veya kendi imkanlarıyla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Vatandaşlar kurban keserken kendilerini yaraladığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa