Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM EKPSS tercih sonuçları ne zaman, hangi tarihe açıklanacak, belli oldu mu?
        • 1

          EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu ÖSYM Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na giren adayların gündeminde. 14 Ocak'ta sona eren tercihlerin sonuçlarının açıklanması için nefesler tutuldu! Peki binlerce vatandaşın merakla beklediği ÖSYM EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte EKPSS tercih sonuçları tarihi ve ÖSYM sonuç ekranı...

        • 2

          EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

          EKPSS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz açıklanmadı. Tercih işlemleri 14 Ocak tarihinde sona ermişti. ÖSYM tarafından daha önce gerçekleşen tercih işlemleri dikkate alındığında, EKPSS tercih sonuçlarının 1-2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

        • 3

          YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

          Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir.

        • 4

          Bu amaçla internet erişim şifresi edinmemiş kurumların, ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi edinmeleri gerekmektedir.

          Bir kadroya yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa