Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fransa'da Ersin Destanoğlu destanı! - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          Mert Günok'un Konyaspor maçında sakatlanmasının ardından gözler Ersin Destanoğlu'na çevrilirken 23 yaşındaki kaleci de sakatlıktan yeni dönüyordu.

        • 2

          Gaziantep FK maçı öncesinde sakatlanan ve kadroya alınmayan Ersin, milli arayı tedaviyle geçirirken Konyaspor maçında da tribünde yer aldı. Siyah-beyazlılarda Ersin Destanoğlu'nun da Lyon maçında oynama ihtimali çok düşük olarak gösterilirken eldivenleri 19 yaşındaki Göktuğ Baytekin'in takacağı beklendi.

        • 3

          Ancak salı günü yapılan ilk idmanla birlikte kendisini denemeye başlayan Ersin, zorlu maçta oynamak için fedakarlık yaptı. 2 günlük idmanla Fransa'ya gelen Ersin Destanoğlu, yapılan son kontrollerinin ardından 11'de başlarken performansıyla da büyük alkış aldı.

        • 4

          Sahaya kaptan olarak da çıkan Ersin, özellikle ilk yarıda Lyon'un bulduğu net fırsatlarda kalesinde devleşti. Maç boyunca 8 kurtarış yapan Ersin Destanoğlu, tarihi galibiyette büyük pay sahibi oldu.

        • 5

          Bu sezon ilk kez Eintracht Frankfurt karşısında forma giyen Ersin, Tüpraş Stadyumu'nda 3-1 kaybedilen mücadelenin son anlarında ıslıklanmıştı.

        • 6

          Ersin buna karşılık sakatlığının tam da geçmemesine rağmen sahaya çıkarak Beşiktaş için çok önemli bir galibiyette pay sahibi oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa