Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Görüntülü konuşturan saat - Makro Ekonomi Haberleri

        DÜNYA İLE AYNI ANDA

        3N uyumlu saat telefon görüntülü konuşma dışında dijital müzik çalar, mesaj, e-posta için de kullanılıyor. Saat telefonun içinden kulaklıkla beraber satışa sunuluyor. Saatin sağ yanında bulunan mönü ve açma kapama tuşları dışında dokunmatik ekranından aramalar yapılıyor. Deri kol saati telefon diğerlerine göre oldukça hafif ve ince. Ancak telefon ekranı işlem yapmak için biraz küçük. 1999 TL'lik fiyatına rağmen farklı görünmek isteyenler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.

        Kahramanların rüyası gerçek oluyor

        KARA Şimşek dizisinin kahramanı David Hasselhoff'un arabası Kit'i çağırırken saat telefon aynı zamanda görüntülü konuşma için de kullanılıyordu. Saat telefon sadece Kara Şimşek değil, çizgi kahraman DickTracy, James Bond gibi filmlerde de kahramanların dikkat çeken araçlarından biriydi. Şimdi bütün senaryolar 3N ile gerçek oluyor.

        Telefonların uyumlu olması gerekiyor

        GÖRÜNTÜLÜ mobil konuşma için kullandığınız telefonun 3N uyumlu olması ve ön yüzünde kamera bulunması gerekiyor. iPhone 3G telefonu 3N uyumlu olmasına rağmen ön yüzünde kamera olmadığı için kullanılamıyor. Kullandığınız telefonun 3N uyumlu olup olmadığını anlamak için cep telefonu mönüsünden şebeke seçimi yaptığınızda 3G şebeke seçimi yapılması gerekiyor. Görüntülü mobil telefon görüşmesi farklı operatörler arasında da yapılabilecek. Yurtdışında eğer bulunduğunuz ülkedeki operatörün altyapısı destekliyorsa görüntülü konuşma yapılabilecek. Yalnız yurtdışında kullandığınız şebekenin kendi operatörünüzle uluslararası dolaşım (roaming) anlaşması olması gerekiyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa