Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş Trendler Şirinler tatilde de sizinle! - Alışveriş Haberleri

        Müzik sektörünün önde gelen markalarından Atlantis Music, lisanslı karakterlerin yer aldığı yeni ürünleri ile dikkat çekiyor! Atlantis Music, The Simpsons ve Şirinler’in yer aldığı tişört koleksiyonu ile bu yazın modasına yön verecek!

        1990 yılından bu yana müzik sektöründe perakendecilik alanında faaliyet gösteren Atlantis Music, tekstil alanında yürüttüğü çalışmaları ile de beğeni topluyor. Kendi üretim ağını kurarak kısa sürede bu alanda yaptığı başarılarla dikkatleri üzerine çeken Atlantis Music, yeni lisanslı ürünleri ile özellikle gençlerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor!

        “Street Wear” başlığı altında gençlerin çok sevdiği renkli, eğlenceli ve sevilen karakterlerin yer aldığı koleksiyonunu ilkbahar-yaz sezonunda genişleten firma, bu koleksiyon için Lisans A.Ş. ile işbirliğine girdi. The Simpsons ve Şirinler’in Türkiye’deki tek lisans temsilcisi olan Lisans A.Ş. ile çalışan Atlantis Music, bu sevilen çizgi karakterleri ürünlerine taşıdı. Kırmızı, mavi, yeşil, sarı gibi canlı renklerin yer aldığı ürün grubu hem erkek hem de kadınlara hitap ediyor. Atlantis Music 2 binin üzerinde yer alan model ve renk çeşitleriyle geniş bir koleksiyonla raflarda yerin alıyor. Atlantis Music’in tekstil grubu ürünleri D&R’da satışa sunuluyor.

        The Simpsons ve Şirinler’in yer adlığı tişörtler 24.90 TL’den satışa sunuluyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa