Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eğlence mekanı önünde 1'i kadın 3 kişiyi dövdüler!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İlk olay 8 Eylül Perşembe gecesi 01.30 sıralarında yaşandı. Ortaköy'de Ruby adlı ünlü eğlence mekanına gelen Mesut B., Recep Ç. ve İnci Cennet E. özel güvenlik görevlileri tarafından içeri alınmadı.

        10 KİŞİ BİRDEN SALDIRDI

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, bunun üzerine çıkan tartışmada içeri alınmayan bir kişi, güvenlik görevlilerinden birine kafa attı. Yaklaşık 10 kişi olan takım elbiseli güvenlikçiler kafa atan kişiyle birlikte yanındaki kişiyi ve kadını yere yatırıp tekme ve yumruklarla darp etti.

        Daha sonra bir türlü sakinleşmeyen güvenlik görevlileri, ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadını hem de erkeği feci şekilde dövdü. Bazı güvenlik görevlileri ise 3 kişiyi darp eden arkadaşlarına engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı.

        SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI 4 KİŞİ YARALANDI

        Darp olayının ardından aynı gece saat 02.50 sıralarında eğlence mekanına gelen motosikletli 4 kişi güvenlik görevlilerine ateş açtı. Güvenlikçiler tarafından silahla karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Polis ekipleri olay yerine hızla gitti.

        5 KİŞİ TUTUKLANDI

        Yaşanan çatışmada motosikletle gelen Ferdi K., Şehmuz Y., Selman Ç. ve karşı gruptan silahı kullanan güvenlik görevlisi Zeki P., hafif şekilde yaralandı.

        Emniyet güçleri, olaya karıştığı tespit edilen 2 gruptan toplam 9 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan soruşturmada motosikletle saldırıyı gerçekleştiren kişilerin ilk olayda dayak yiyen Recep Ç.’nin kardeşi ve arkadaşları olduğu belirlendi.

        Soruşturmanın ardından motosikletle saldırıyı düzenleyen Ferdi K., Şehmuz Y., Selman Ç., Süleyman C. ve karşı gruptan silahı kullandığı tespit edilen Zeki İ. tutuklandı. Güvenlik görevlilerinden Mesut G.’ye ev hapsi verildi.

        İLK OLAY İÇİN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

        Yaşanan ilk dayak olayı ile ilgili güvenlikçiler tarafından darp edilerek dayak yiyen Mesut E. ile İnci Cennet E., dün gece Beşiktaş İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından mağdur olarak ifadeleri alındı.

        Mesut E. ve İnci Cennet E., 8 Eylül gecesi yaşadıkları dayak olayından dolayı güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu. Bunun üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dayak olayında yer aldığı tespit edilen güvenlik görevlisi Ferhat A.’yı gözaltına aldı. Ferhat A., işlemlerin ardından adliyeye gönderilecek. İkinci yaşanan olayla ilgili de soruşturmaya devam ediliyor.

        1 SAAT SONRA ÇATIŞMA ÇIKTI

        Show Haber'in haberine göre de, olayda gece kulübüne giremeyen bir kişi güvenlik görevlisine kafa attı. Bu anlardan sonra ise bodyguardlar 1'i kadın 3 kişiye acımasızca saldırdı. İçlerinden biri sopayla vurduğu genç kadını yere düşürdü. 1 saat sonra da motosikletli iki kişi mekanın önüne geldi ve bu kez de iki taraf silah çekince çatışma çıktı. Olayda da 3 kişi yaralandı. Polis de saldırganları gözaltına aldı.

        EĞLENCE MEKANI AÇIKLAMA YAPTI

        Ruby adlı eğlence mekanından yapılan açıklamada da, "Söz konusu olay, işletmemizin dışında ve işletmemize dışarıdan güvenlik hizmeti veren firma çalışanları ile 3.şahıslar arasında gerçekleşmiştir. Bahse konu olay, derin bir üzüntü yaratmış olup tarafımızca kolluk kuvvetlerine karşı yasal sorumluluğumuz özen ve titizlikle yerine getirilmiştir." denildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa