Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
  • 1

    EFZA
    Söz -müziği, düzenlemesi ve mixi Efza'ya ait olan 'Arabesk Kaçar' isimli şarkıda; hem müziğe hem de kendinin kısaca üç buçuk dakikaya sığdırdığı hayatının hikâyesine kulak veriyor.

    Efza, kendi şarkısının prodüktörlüğünü üstlenirken, masteringde Peter Snapper, yaylılarda İstanbul Strings ve İbrahim Tellaloğlu, bas gitarda Onur Atar ve perküsyonlarda Sezer Salarvan Efza'ya eşlik ediyor.

    20 Ekim 1994 Kocaeli doğumlu Efza, ilk olarak şiir yazdıktan sonra sesini keşfetti. Şarkı da yazabileceği hayaliyle müzik yolculuğuna başladı. 2014'te Haliç Üniversitesi - Opera ve Konser Şarkıcılığı bölümünü kazandıktan sonra eğitimi için İstanbul'a yerleşti. 2018'de onur belgesi alarak eğitimini tamamladı. Üniversitede seçmeli ders olarak aldığı 'Müzik Teknolojileri' ile kendini biraz daha keşfedip, mezun olduktan hemen sonra Galatasaray ITM - Müzik Prodüksiyon bölümünde eğitim görmeye başladı ve 2020'de bu eğitimini tamamladı. Müzik Prodüksiyon eğitimine devam ettiği sırada Sanat Terapisi Sertifika Eğitim Programını tamamladı. 2020 senesinin Şubat ayında yayımladığı 'Düzen' isimli şarkısı ile söz ve müziğin yanı sıra evine kurduğu stüdyosunda düzenlemelerini, kayıtlarını ve mixlerini de kendi yapmaya başladı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ