Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE'de alışveriş merkezinin otoparkında park halindeki bir otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 3 güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı.

        Yangın, akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkın eksi ikinci katında meydana geldi. Park halindeki 34 CLY 047 plakalı otomobilin motor kısmından dumanların yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bu sırada alışveriş merkezi görevlileri alevlere müdahale ederken, otopark dumanla kaplandı. İhbar üzerine alışveriş merkezine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahale eden 3 güvenlik görevlisi dumandan etkilendi. Güvenlik görevlileri yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü. Yangın ise itfaiye görevlilerinin müdahalesi ile alevler çevredeki otomobillere sıçramadan söndürüldü. Otoparkı kaplayan dumanlar ise hava kompresörü ile tahliye edildi.

        Hastaneye kaldırılan güvenlik görevlilerinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavilerinin ardından taburcu edilecekleri öğrenildi. Yangının çıkış nedenin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa