Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Oğuz Aydın için Alanyaspor'a teklifini yaptı! - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de üst üste iki kez şampiyonluğa ulaşan, gelecek sezonda da beşinci yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kazandı.

        Geçen sezon futbolun başında olan Erden Timur'un ayrılığı sonrasında yeni futbol yapılanması yavaş yavaş netleşirken Galatasaray hem iç hem de dış transferde kolları sıvadı.

        Gelecek sezon için yerli rotasyonunu hem nicelik hem de nitelik olarak yükseltmeyi hedefleyen Galatasaray, Oğuz Aydın için temaslara başladı.

        Bir süredir gündemde olan milli futbolcu için harekete geçen Galatasaray, Oğuz Aydın için 4 milyon Euro'luk teklifini sundu.

        REKLAM

        ALANYASPOR 5,5 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

        Akdeniz ekibi, sarı-kırmızılılar dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği milli futbolcu için 5,5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor.

        Galatasaray, 4 milyon Euro'luk teklifi revize ederek takas + para formülünü de devreye sokabilir.

        AJAX DA GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

        Bir dönem Alanyaspor'u da çalıştıran Francesco Farioli de Oğuz Aydın'ın Ajax'a transfer edilmesini istiyor. Hollanda ekibi de Oğuz Aydın transferi konusunda Alanyaspor ile görüşmelerini sürdürüyor.

        Geçen sezon Alanyaspor formasıyla 35 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu 13 gol atarken 7 golün de hazırlayıcısı oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa