Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ebru Gündeş'ten 'evlilik' iddialarına yanıt: Hakkımda yalan dolan çok iddia var - Magazin haberleri
        • 1

          Ebru Gündeş'in, gönlünü Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw'a kaptırdığı ve kısa bir süre önce de evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Gündeş ile Khoshnaw'ın, yakın zamanda da dünyaevine gireceği ileri sürülmüştü.

        • 2

          Dün akşam İstanbullu hayranlarıyla bir araya gelen 48 yaşındaki şarkıcı, hakkında çıkan 'evlilik' iddialarına sahnede yanıt verdi.

        • 3

          Meslektaşını dinlemeye giden Demet Akalın, herkesin içinde "Evlilik var mı?" diye sorunca Ebru Gündeş, özel hayatı hakkında ilk kez açıklamada bulundu.

        • 4

          "5 SENEDİR KONUŞMUYORUM"

          Evlenmediğini ileri süren Ebru Gündeş, "Benimle ilgili çok konuşurlar. Hakkımda yalan dolan çok iddia var. 5 senedir konuşmuyorum" ifadelerini kullandı.

        • 5

          BİRLİKTE FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYAYA DÜŞMÜŞTÜ

          Öte yandan geçtiğimiz haziran ayında Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw'ın, yan yana görüldüğü fotoğrafları sosyal medyada yayınlanmıştı. Şubat ayından beri aşk iddiaları hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan ikilinin bu karesi, sosyal medyada gündem olmuş ve en çok konuşulan konular arasına girmişti.

        • 6

          Rassan Khoshnaw'ın, Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmadığı ve onu en ön masalardan izlediğine dair haberler daha önce basına yansımıştı.

          Fotoğraflar: DHA, İHA, Instagram.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa